Wij hebben u doorgestuurd

Wij hebben u doorgestuurd

Onze offertewebsite eXtender.nu bestaat niet meer. Daarom hebben wij u automatisch doorgestuurd naar onze bedrijfswebsite.

 

Via onze bedrijvenzoeker vindt u hier snel een zorgvuldig door ons geselecteerd (ruit)schadeherstelbedrijf bij u in de buurt.   

De bedrijven uit ons netwerk herstellen uw autoschade altijd conform de geldende fabrieksnormen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zo kunt u weer snel en veilig op weg.

Is uw auto verzekerd via één van de aan Schadegarant deelnemende verzekeringsmaatschappijen? Dan kan het zijn dat u profiteert van onze voordelen. Op onze website leest u hier meer over.

Voordelen verzekerde

Ontdek de voordelen die Schadegarant biedt voor de consument

*afhankelijk van de polis

Schade aan uw voertuig?

Vervelend dat u schade aan uw auto heeft. Gelukkig kunt u deze snel en vakkundig laten herstellen bij een auto(schadeherstel)bedrijf dat is aangesloten bij Schadegarant. Daartoe kunt u kiezen uit een landelijk netwerk van meer dan 1.500 Schadegarantbedrijven.


U profiteert dan van de aantrekkelijke voordelen van de Schadegarantregeling. Deze gelden voor alle schades aan (beperkt) cascoverzekerde personen- en bestelauto’s tot en met 3.500 kg, mits ze zijn verzekerd bij een verzekeraar die is aangesloten bij Schadegarant.

Schadegarant verzekeraars

Uw verzekeraar zorgt er via Schadegarant voor dat uw schade snel en vakkundig wordt hersteld. Kijk hier welke verzekeraars bij Schadegarant aangesloten zijn.