Schade, wat nu?

Zoek een Schadegarantbedrijf

In het zoekprogramma op de website van Schadegarant vindt u altijd een complete lijst met hoogwaardige bedrijven in de buurt.

 

Postcode en automerk

Binnen het zoekprogramma is zowel de postcode (bijvoorbeeld van uw huis- of werkadres) als het merk van de auto die hersteld moet worden een verplicht veld. Aan de hand van deze twee kenmerken worden er in een standaard straal van vijftien (15) kilometer zowel de bij Schadegarant aangesloten autoschadeherstelbedrijven (linker kolom) als de dealerbedrijven (rechter kolom) getoond. De standaard straal kan aangepast worden van minimaal vijf (5) kilometer tot en met maximaal dertig (30) kilometer rondom de opgegeven postcode.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken voor het herstellen van de schade kan met ieder bedrijf dat in het zoekprogramma getoond wordt contact opgenomen worden. De (contact)gegevens van ieder bedrijf worden in de kolom ‘Details’ getoond zodra een bedrijf wordt aangeklikt.     

Gegarandeerde kwaliteit

Schadegarant beoordeelt met behulp van het in eigen beheer ontwikkelde meetsysteem, eXperate, continu de prestaties van de autoschadeherstelbedrijven. Dit gebeurt aan de hand van de digitaal afgewikkelde schadedossiers en de gegevens uit klanttevredenheidsonderzoeken, audits en inspecties. De meetperiode voor eXperate bedraagt twaalf (12) maanden. De prestaties van de autoschadeherstelbedrijven over twaalf maanden worden ieder kwartaal opnieuw berekend en vertaald naar een eXperate-score. Bedrijven met een hoge eXperate-score worden in het zoekprogramma hoger in de lijst getoond dan bedrijven met een lagere eXperate score. Zie ook: Schadegarant doelstellingen